τηλ επικοινωνιας Ελλαδα: +30 6948582258 | Κυπρος: +357 99 157486

Συχνες Ερωτησεις

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ GO AWAY GRAY ®;

Το προϊόν δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και της γαλουχίας, από παιδιά κάτω των 18 ετών και από άτομα με διαγνωσμένες παθήσεις χωρίς ιατρική συμβουλή. Επιπλέον, συνίσταται να μη λαμβάνετε  το συμπλήρωμα Go Away Gray® εαν είστε αλλεργικοί στη σόγια ή το σιτάρι.

ΤΟ GO AWAY GRAY ® ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ;

Ναι, το Go Away Gray® στοχεύει στο σύνολο των γκρίζων τριχών και μπορεί να βοηθήσει στην επαναφορά του φυσικού χρώματος των τριχών σε όλο το σώμα, καθώς το ένζυμο Καταλάσης συγκεντρώνεται εκ νέου στον οργανισμό.

ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΡΙΖΑ;

Το Go Away Gray® επιδρά σε κάθε άτομο με διαφορετικό τρόπο. Η φυσική παραγωγή του ενζύμου της Καταλάσης αλλά και τα επίπεδα του Υπεροξειδίου του Υδρογόνου διαφέρουν σε κάθε οργανισμό. Σύμφωνα με σχόλια των πελατών μας, παρατηρείται αρκετή έως μεγάλη υποχώρηση των γκρίζων μαλλιών.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ GO AWAY GRAY ® ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΑΤΟΜΟ;

Η επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος με το προϊόν GO AWAY GRAY ® εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως τα επίπεδα της Καταλάσης στον οργανισμό και ο ρυθμός με τον οποίο τα μαλλιά μεγαλώνουν και αντικαθίστανται. Καθώς ο οργανισμός γηράσκει, παράγει λιγότερη Καταλάση, (το ενζύμου που χρησιμοποιείται για τη διάσπαση του υπεροξειδίου του υδρογόνου, που είναι υπεύθυνο για τη λεύκανση των μαλλιών). Κατά συνέπεια, αν τα επίπεδα της Καταλάσης είναι χαμηλά, απαιτείται περισσότερος χρόνος για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΩΜΑ;

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος που μπορεί να προβλεφθεί για να δείτε τα μαλλιά σας να επανέρχονται στο φυσικό του χρώμα. Η αποκατάσταση του χρώματος των μαλλιών είναι μία σταδιακή και μακροχρόνια διαδικασία που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Τα επίπεδα της καταλάσης στον οργανισμό και ο ρυθμός αναγέννησης των μαλλιών είναι δύο παράγοντες που επηρεάζουν το πόσο γρήγορα θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα. Σε κάποιους ανθρώπους, τα αποτελέσματα μπορεί να εμφανιστούν μέσα σε λίγους μήνες, ενώ σε άλλους μπορεί να χρειαστεί περισσότερο από έναν χρόνο για να δουν διαφορά. Επιπλέον, η ικανότητα των κυττάρων σας να απορροφήσουν την καταλάση και να την οικοδομήσουν, επηρεάζει το χρόνο αποκατάστασης του χρώματος των μαλλιών σας .

Είναι σημαντικό να δώσετε χρόνο και να συνεχίσετε τη θεραπεία για να δείτε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ (ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ)  & ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΟΦ;
Ναι, το προϊόν “GO AWAY GRAY®” είναι εγκεκριμένο (με άδεια κυκλοφορίας) από το Υπουργείο Υγείας Κύπρου, Τμήμα Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημοσίας Υγείας, Υγειονομική Υπηρεσία, 1449 Λευκωσία, Κύπρος και Γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. με Αρ. Γν.: 111933/02/11/18.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ;

Ναι το προϊόν είναι κατάλληλο για χορτοφάγους. Η ζελατίνη που περιβάλλει την κάψουλα δημιουργείται από προϊόντα σόγιας.

Το καλάθι σας είναι άδειο

Συνεχίστε τις αγορές σας εδώ.

t: e