τηλ επικοινωνιας Ελλαδα: +30 698 62 63 678 | Κυπρος: +357 99 157486

Συχνες Ερωτησεις

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ GO AWAY GRAY ®;

Γυναίκες κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας, παιδιά κάτω των 18 και άτομα με διαγνωσμένες παθήσεις δεν πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτό ή οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα διατροφής χωρίς ιατρική συμβουλή. Επίσης, συνιστάται να μη λαμβάνετε το Go Away Gray® εάν είστε αλλεργικοί στη σόγια ή το σιτάρι.

ΤΟ GO AWAY GRAY ® ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ;
Ναι, διότι το Go Away Gray® στοχεύει στο σύνολο των γκρίζων μαλλιών. Καθώς το ένζυμο Καταλάσης συγκεντρώνεται εκ νέου στον οργανισμό, το φυσικό χρώμα των μαλλιών μπορεί να αρχίσει να επανέρχεται σε όλα τα σημεία του σώματος.

ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΡΙΖΑ;
Τα αποτελέσματα του σκευάσματος ποικίλουν ανάλογα με το άτομο, τη φυσική παραγωγή του ενζύμου της Καταλάσης στον οργανισμό και τα επίπεδα του υπεροξειδίου του υδρογόνου, επίσης στον οργανισμό. Σύμφωνα με σχόλια των πελατών μας, παρατηρείται αρκετή έως μεγάλη υποχώρηση των γκρίζων μαλλιών.

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ GO AWAY GRAY ® ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΑΤΟΜΟ;
Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τα υφιστάμενα επίπεδα Kαταλάσης στον οργανισμό και από το ρυθμό με τον οποίο τα μαλλιά μεγαλώνουν και αντικαθίστανται. Με την πάροδο των ετών, ο οργανισμός παράγει μικρότερη ποσότητα Kαταλάσης, του βασικού ενζύμου για τη διάσπαση του υπεροξειδίου του υδρογόνου, το οποίο προκαλεί τη λεύκανση στα μαλλιά. Αν τα επίπεδα της Καταλάσης είναι χαμηλά, απαιτείται μεγαλύτερο διάστημα για το ποθητό αποτέλεσμα.

ΠΟΣΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΧΡΩΜΑ;
Το χρώμα των μαλλιών σας δε θα αποκατασταθεί σε μια νύχτα, αλλά σταδιακά, με την πάροδο των μηνών. Τα ευρήματά μας έδειξαν ότι τα αποτελέσματα ποικίλουν ανάλογα με το άτομο – κάποιοι αρχίζουν να τα παρατηρούν σε λιγότερο από έξι μήνες, ενώ για άλλους μπορεί να χρειαστούν 12 μήνες ή και πολύ περισσότερο. Σε αυτό συντελούν, τόσο το υπάρχον επίπεδο Καταλάσης στον οργανισμό όσο και η ικανότητα των κυττάρων να απορροφούν την Καταλάση και να “χτίζουν” το αποθεματικό τους. Επίσης, παίζει ρόλο ο ρυθμός με τον οποίο μακραίνουν τα μαλλιά. Όλα αυτά συντελούν στο χρόνο του αποτελέσματος. Επιμείνετε στην αγωγή και πολύ γρήγορα θα ξανακερδίσετε το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ (ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ)  & ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΟΦ;
Ναι, το προϊόν “GO AWAY GRAY®” είναι εγκεκριμένο (με άδεια κυκλοφορίας) από το Υπουργείο Υγείας Κύπρου, Τμήμα Ιατρικών Υπηρεσιών και Υπηρεσιών Δημοσίας Υγείας, Υγειονομική Υπηρεσία, 1449 Λευκωσία, Κύπρος και Γνωστοποιημένο στον Ε.Ο.Φ. με Αρ. Γν.: 111933/02/11/18.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ;
Ναι, όμως η κάψουλα γίνεται με ζελατίνη και προϊόντα σόγιας.

Το καλάθι σας είναι άδειο

Συνεχίστε τις αγορές σας εδώ.

t: e