Πως λειτουργεί το GO AWAY GRAY®;

 

Η Μελανίνη, η Καταλάση και το Υπεροξείδιο του Υδρογόνου.

Η Μελανίνη είναι το βασικό συστατικό του οργανισμού που προσφέρει το χρώμα στα μαλλιά.

Το Υπεροξείδιο Υδρογόνου και το ένζυμο της Καταλάσης είναι άλλα δύο σημαντικά φυσικά συστατικά του σώματος.

Το Υπεροξείδιο Υδρογόνου είναι ένα κοινό οξειδωτικό που χρησιμοποιείται στα περισσότερα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών. Συνήθως χρησιμοποιείται ως ενεργό συστατικό στις βαφές μαλλιών.

Το ένζυμο της Καταλάσης είναι ένα αντιοξειδωτικό ένζυμο που έχει αποδειχθεί ότι βοηθά στην αντιμετώπιση των λευκών τριχών.

Η Μελανίνη, το Υπεροξείδιο Υδρογόνου και το ένζυμο της Καταλάσης βρίσκονται σε μία συγκεκριμένη ισορροπία στις ρίζες / θύλακες των τριχών (τριχοθυλάκια).

Όσο μεγαλώνουμε, η παραγωγή της Καταλάσης στον οργανισμό μας μειώνεται με αποτέλεσμα να χάνεται η ισορροπία μεταξύ της Μελανίνης, του Υπεροξειδίου του Υδρογόνου και της Καταλάσης στους θύλακες των τριχών. Κατά συνέπεια, το Υπεροξείδιο Υδρογόνου κυριαρχεί σε αυτά τα συστατικά, ενώ η Μελανίνη, η οποία είναι υπεύθυνη για το χρώμα των μαλλιών, σιγά σιγά μειώνεται και καταστρέφεται. Έτσι, οι τρίχες αρχίζουν να αναπτύσσονται χωρίς χρώμα (Μελανίνη) στα μαλλιά.

ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ GO AWAY GRAY®

Το φυσικό συμπλήρωμα Go Away Gray® περιλαμβάνει το ισχυρό αντιοξειδωτικό ένζυμο Καταλασης, το οποίο διαθέτει τη μοναδική ικανότητα  να αποσυνθέτει αποτελεσματικά το επιβλαβές Υπεροξείδιο Υδρογόνου σε αβλαβή νερό και οξυγόνο.

Με αυτόν τον τρόπο, το Go Away Gray® αποκαθιστά την ισορροπία μεταξύ των τριών βασικών συστατικών που υπάρχουν στα μαλλιά και ειδικότερα επαναφέρει τη  Μελανίνη που είναι υπεύθυνη για το φυσικό χρώμα των μαλλιών. Έτσι, μετά από καθημερινή χρήση το Go Away Gray® οδηγεί στη διατήρηση του φυσικού χρώματος των μαλλιών και στην αποτροπή της εμφάνισης των γκρίζων τριχών.

Το προϊόν είναι βασισμένο σε επιστημονική μελέτη της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου του Bradford στη Μ. Βρετανία, που αναφέρει ότι:

"Στους ανθρώπους που ασπρίζουν τα μαλλιά τους αναπτύσσεται μαζικό οξειδωτικό στρες μέσω συσσώρευσης του υπεροξειδίου του υδρογόνου στο θύλακα της τρίχας, το οποίο προκαλεί στα μαλλιά τη λεύκανση του χρώματός τους από μέσα προς τα έξω."

Η έρευνα εξέτασε μία ομάδα 2.411 ανθρώπων σε διεθνές επίπεδο και δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση FASEB Journal.

Διαβάστε τη Μελέτη.

 

Τα προιοντα GO AWAY GRAY®

Περιέχουν Καταλάση, το μοναδικό ένζυμο ενάντια στο γκριζάρισμα των μαλλιών.
Εξαντλήθηκε