ΓΙΑΤΙ ΓΚΡΙΖΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ;

 

Πως γκριζάρουν τα μαλλιά

Έρευνες του Τομέα Υγείας του Πανεπιστημίου Bradford στο Ηνωμένο Βασίλειο, έδειξαν ότι καθώς μεγαλώνουμε (αν και αυτό συμβαίνει και σε νεότερες ηλικίες, κληρονομικοί παράγοντες, στρες, έλλειψη βιταμινών) το ένζυμο Καταλάσης φυσιολογικά μειώνεται στον οργανισμό, το οποίο έχει τη μοναδική ιδιότητα να διασπά το υπεροξείδιο του υδρογόνου, το οποίο -και αυτό- παράγεται φυσιολογικά από τον οργανισμό.
Αν ο οργανισμός δεν παράγει αρκετή Καταλάση, τότε το υπεροξείδιο του υδρογόνου που βρίσκεται στο θύλακα της τρίχας καταστρέφει τη μελανίνη (τη χρωστική ουσία των μαλλιών) και έτσι λευκαίνει το χρώμα της τρίχας. (Πηγή: FASEB Journal)

Πως λειτουργεί το Go Away Gray®

Το φυσικό συμπλήρωμα βιταμινών Go Away Gray® ενάντια στα γκρίζα μαλλιά περιέχει το ένζυμο Καταλάσης, με στόχο να την επαναφέρει ξανά στον οργανισμό. Εκτός από αυτό το πολύτιμο ένζυμο, συνδυάζει super premium βιταμίνες, βότανα, μέταλλα και φυτικά συστατικά. Περισσότερα συστατικά

Αποτελέσματα της θεραπείας

Οι βιταμίνες Go Away Gray®  σταματούν την αύξηση των γκρίζων μαλλιών. Λαμβάνοντας το προϊόν σε ημερήσια βάση θα δείτε τις νέες τρίχες των μαλλιών να αναπτύσσονται στο φυσικό τους χρώμα και τα γκρίζα μαλλιά να μειώνονται σταδιακά. To Go Away Gray® εκτός από τα μαλλιά, φέρνει αποτελέσματα ακόμα και στα γένια καθώς και στο υπόλοιπο σώμα.

Χιλιάδες άνθρωποι χρησιμοποίησαν τη θεραπεία Go Away Gray® με εκπληκτικά αποτελέσματα.
Δοκιμάστε το κι εσείς.