Πως λειτουργεί το GO AWAY GRAY®;

 

Η Μελανίνη, η Καταλάση και το Υπεροξείδιο του Υδρογόνου.

Η Μελανίνη είναι η χρωστική ουσία που δίνει το χρώμα στα μαλλιά.
Το Υπεροξείδιο Υδρογόνου και το ένζυμο Καταλάσης είναι δύο άλλα φυσικά συστατικά τους σώματος.
Και τα 3 αυτά συστατικά βρίσκονται σε όλες τις  βάσεις / θύλακες των τριχών (τριχοθυλάκια), σε μία μεταξύ τους «ισορροπία».
Καθώς μεγαλώνουμε η παραγωγή της Καταλάσης μειώνεται στον οργανισμό και έτσι η «ισορροπία» μεταξύ αυτών των 3 συστατικών διαταράσσεται μέσα στα τριχοθυλάκια, με αποτέλεσμα το Υπεροξείδιο Υδρογόνου να υπερισχύει μεταξύ των τριών συστατικών, καταστρέφωντας έτσι – με τη σειρά του -  τη Μελανίνη που ευθύνεται για το χρώμα των μαλλιών. (Πηγή: FASEB Journal)
Το φυσικό συμπλήρωμα Go Away Gray® περιέχει το αντιοξειδωτικό ένζυμο Καταλάσης, το οποίο έχει τη μοναδική ιδιότητα να διασπά το Υπεροξείδιο Υδρογόνου σε αβλαβές νερό και οξυγόνο και έτσι να επαναφέρει την ισορροπία της Μελανίνης στα μαλλιά.
Το προϊόν είναι βασισμένο σε επιστημονική μελέτη της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου του Bradford στη Μ. Βρετανία, που αναφέρει ότι: "στους ανθρώπους που ασπρίζουν τα μαλλιά τους αναπτύσσεται μαζικό οξειδωτικό στρες μέσω συσσώρευσης του υπεροξειδίου του υδρογόνου στο θύλακα της τρίχας, το οποίο προκαλεί στα μαλλιά τη λεύκανση του χρώματός τους από μέσα προς τα έξω."

Η έρευνα ολοκληρώθηκε μετά από μελέτη μιας ομάδας 2.411 ανθρώπων σε διεθνές επίπεδο και δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση FASEB Journal.

Διαβάστε τη Μελέτη.

 

Τα προιοντα GO AWAY GRAY®

Περιέχουν Καταλάση, το μοναδικό ένζυμο ενάντια στο γκριζάρισμα των μαλλιών.