Τρόπος Λήψης

Πως πρέπει να λαμβάνεται το Go Away Gray® ;

Go Away Gray® 15.000 (Διεθνείς Μονάδες):

Πάρτε μία κάψουλα Super Premium Βιταμινών Go Away Gray® 15.000 ημερησίως, κατά προτίμηση χωρίς φαγητό. Συνιστούμε τη λήψη του συμπληρώματος με αρκετό νερό, προτιμητέον εμφιαλωμένο νερό. Αφού προσαρμόσετε αυτή την καθημερινή ρουτίνα, αναμένετε να δείτε σταδιακή ανανέωση του αρχικού χρώματος των μαλλιών σας.

Για τα καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται η συνεχής χρήση για 6 με 12 μήνες ή περισσότερο.


Go Away Gray® 10.000 (Διεθνείς Μονάδες):

Πάρτε δύο κάψουλες Super Premium Βιταμινών Go Away Gray® 10.000 ημερησίως, μία το πρωί και μία το βράδυ, κατά προτίμηση χωρίς φαγητό. Συνιστούμε τη λήψη του συμπληρώματος με αρκετό νερό, προτιμητέον εμφιαλωμένο νερό. Αφού προσαρμόσετε αυτή την καθημερινή ρουτίνα, αναμένετε να δείτε σταδιακή ανανέωση του αρχικού χρώματος των μαλλιών σας.

Για τα καλύτερα αποτελέσματα, συνιστάται η συνεχής χρήση για 6 με 12 μήνες ή περισσότερο.


Πόσος καιρός χρειάζεται για να λειτουργήσει το συμπλήρωμα Go Away Gray® ενάντια στα γκρίζα μαλλιά;

Ο χρόνος που απαιτείται για να εμφανιστούν αποτελέσματα με το συμπλήρωμα Go Away Gray® κατά των γκρίζων μαλλιών διαφέρει από άτομο σε άτομο. Ορισμένοι αναφέρουν ότι παρατηρούν αποτελέσματα σε λιγότερο από έξι μήνες συνεχούς χρήσης, ενώ για άλλους μπορεί να χρειαστούν έξι με 12 μήνες ή περισσότερο. Αυτό εξαρτάται από παράγοντες όπως η αρχική συγκέντρωση του ενζύμου Καταλάσης στον οργανισμό και η ικανότητα των κυττάρων να απορροφήσουν το Καταλάση και να αποθηκεύσουν αρκετή ποσότητα. Επίσης, ο ρυθμός με τον οποίο μακραίνουν τα μαλλιά επηρεάζει τον χρόνο εμφάνισης των αποτελεσμάτων.

Συνεχίστε την χρήση του προϊόντος και σύντομα θα δείτε την αποκατάσταση του φυσικού χρώματος των μαλλιών σας.

Τα προιοντα GO AWAY GRAY®

Περιέχουν Καταλάση, το μοναδικό ένζυμο ενάντια στο γκριζάρισμα των μαλλιών.
Εξαντλήθηκε