Τρόπος Λήψης

Πως πρέπει να λαμβάνεται το Go Away Gray®;

Go Away Gray® 15.000:
Πάρτε ημερησίως μία κάψουλα Super Premium Bιταμινών Go Away Gray® 15.000 κατά προτίμηση χωρίς φαγητό (προτείνουμε τη λήψη των βιταμινών με αρκετό νερό κατά προτίμηση εμφιαλωμένο) και δείτε να επανέρχεται σταδιακά το αρχικό χρώμα των μαλλιών σας.

Τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται με συνεχή χρήση 6 μηνών ή περισσότερο.

Go Away Gray® 10.000:
Πάρτε ημερησίως δύο κάψουλες Super Premium Bιταμινών Go Away Gray® 10.000 κατά προτίμηση μία το πρωί και μία το βράδυ χωρίς φαγητό (προτείνουμε τη λήψη των βιταμινών με αρκετό νερό κατά προτίμηση εμφιαλωμένο) και δείτε να επανέρχεται σταδιακά το αρχικό χρώμα των μαλλιών σας.
Τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται με συνεχή χρήση 6 μηνών ή περισσότερο.

 

Πόσος καιρός χρειάζεται για να λειτουργήσουν οι βιταμίνες Go Away Gray® ενάντια στα Γκρίζα Μαλλιά;

Τα ευρήματά μας έδειξαν ότι τα αποτελέσματα ποικίλουν ανάλογα με το άτομο -κάποιοι αρχίζουν να τα παρατηρούν σε λιγότερο από έξι μήνες συνεχούς χρήσης, ενώ για άλλους μπορεί να χρειαστούν έξι μήνες ή περισσότερο. Σε αυτό συντελούν, τόσο το υπάρχον επίπεδο Καταλάσης στον οργανισμό όσο και η ικανότητά των κυττάρων να απορροφούν την Καταλάση και να “χτίζουν” το αποθεματικό τους. Επίσης, παίζει ρόλο ο ρυθμός με τον οποίο μακραίνουν τα μαλλιά. Όλα αυτά συντελούν στο χρόνο του αποτελέσματος. Επιμείνετε στην αγωγή και πολύ γρήγορα θα ξανακερδίσετε το φυσικό χρώμα των μαλλιών σας.

 

Τα προιοντα GO AWAY GRAY®

Περιέχουν Καταλάση, το μοναδικό ένζυμο ενάντια στο γκριζάρισμα των μαλλιών.