Γκρίζα και λευκά μαλλιά αποτελούν παρελθόν

Γκρίζα και λευκά μαλλιά αποτελούν παρελθόν

Αναστροφή των γκρίζων μαλλιών με τη χρήση βιταμινών. Τι είδους ταμπλέτες θα πρέπει πραγματικά να λαμβάνετε;

Οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες άνω των 30 ετών γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσει κανείς τις πρώτες άσπρες τρίχες. Αν και ξοδεύουν πολλά χρήματα σε ακριβά προϊόντα για τα μαλλιά, οι λευκές τρίχες τους εξακολουθούν να φαίνονται ξηρές και ταλαιπωρημένες. Εάν εργάζεστε σε έναν τομέα όπου η εικόνα σας είναι το παν, ή εάν επιθυμείτε απλά να αποκαταστήσετε τη νεανική σας εμφάνισή χωρίς να βάψετε τα μαλλιά σας, θα πρέπει να ξέρετε, ότι έχετε πρόσβαση σε μια ποικιλία αποτελεσματικών επιλογών. Στις μέρες μας, η αναστροφή των γκρίζων μαλλιών δεν είναι, πλέον, κάτι το αδύνατο. Μια ισορροπημένη διατροφή, που συνδέεται με την πρόσληψη των απαραίτητων συμπλεγμάτων βιταμινών μπορεί να βελτιώσει την υγεία της τρίχας σας και να σας βοηθήσει να κερδίσετε τη μάχη κατά των λευκών μαλλιών. Αλλά, τι είδους ταμπλέτες για τα γκρίζα μαλλιά θα πρέπει στην πραγματικότητα να λαμβάνετε, για να δείτε αποτελέσματα μέσα σε μερικές εβδομάδες ή μήνες; Εδώ, δίδονται μερικές εναλλακτικές λύσεις, τις οποίες θα πρέπει να εξετάσετε:

1. Παντοθενικό οξύ. Το παντοθενικό οξύ, γνωστό επίσης ως βιταμίνη B5, αποτελεί ένα ισχυρό στοιχείο που θα μπορούσε να αναζωογονήσει το τριχωτό (δέρμα) της κεφαλής. Σύμφωνα με το eHow, αυτό το συστατικό μπορεί να αποτρέψει το γκριζάρισμα των ανθρώπινων μαλλιών. Επίσης, αποτελεί μια καλή λύση σε ένα άλλο σύνηθες πρόβλημα που συνδέεται με τη διαδικασία της γήρανσης: την εκλέπτυνση της τρίχας. Επιπλέον, η βιταμίνη B5 μπορεί επίσης να βελτιώσει τη διάθεσή σας, λόγω των σημαντικών καταπραϋντικών ιδιοτήτων της. Είναι αρκετά 300mg την ημέρα, για την υγεία της τρίχας σας. Εάν δε θέλετε να πάρετε ταμπλέτες βιταμίνης B5 για τα γκρίζα μαλλιά, τότε προσπαθήστε να πιείτε χυμό καρότου όσο συχνότερα μπορείτε και να εντάξετε στην καθημερινότητά σας τροφές, όπως ο κρόκος αυγού ή τα δημητριακά ολικής άλεσης.

2. Βιταμίνη B6. Σύμφωνα με το Livestrong, η επαρκής πρόσληψη βιταμίνης B6 μπορεί να σας βοηθήσει να αναστρέψετε τα γκρίζα μαλλιά, όταν η απώλεια του χρώματος των μαλλιών σας συνδέεται με ανεπάρκεια βιταμινών ή μια ασθένεια. Τώρα, μπορείτε να βρείτε συμπλέγματα βιταμινών που περιέχουν την ιδανική συγκέντρωση βιταμίνης B6, όπως το GoAwayGray. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε να τρώτε περισσότερες μπανάνες, ενισχυμένα δημητριακά, πουλερικά και πατάτες. Όλα αυτά τα τρόφιμα είναι πλούσια σε βιταμίνη B6.

3. Βιοτίνη (βιταμίνη H). Η Βιοτίνη, επίσης γνωστή ως βιταμίνη H, είναι ένα άλλο σημαντικό συστατικό που θα μπορούσε να αποτρέψει την εμφάνιση των γκρίζων μαλλιών. Ένας ενήλικας, χρειάζεται περίπου 300mg βιοτίνης την ημέρα, για να διατηρήσει τη φυσική χρωστική ουσία των μαλλιών της/του και να αποτρέψει τη ζημιά που προκαλείται από την οξειδωτική πίεση. Το γάλα, το συκώτι, το αναποφλοίωτο ρύζι και οι κρόκοι αυγών παρατίθενται μεταξύ των δημοφιλέστερων (και πιο νόστιμων) πηγών βιοτίνης.
Σε περίπτωση που θέλετε να αναστρέψετε τα γκρίζα μαλλιά με ταμπλέτες, πιθανόν να στηριχθείτε σε μια σύνθεση που περιλαμβάνει τις ισχυρότερες βιταμίνες για την καταπολέμηση των γκρίζων μαλλιών. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέξτε να πάρετε δύο χάπια GoAwayGray κάθε μέρα. Αυτό το καινοτόμο χάπι για τα γκρίζα μαλλιά περιέχει βιοτίνη, βιταμίνη B6, παντοθενικό οξύ και καταλάση, το ένζυμο που αντιμετωπίζει την κύρια αιτία της ύπαρξής τους: την υπερβολική παραγωγή υπεροξειδίου του υδρογόνου. Μάθετε για την πρόληψη της εμφάνισης άσπρων τριχών και τις μεθόδους αναστροφής τους και παραγγείλετε το μόνο προϊόν, που μπορεί να σας βοηθήσει να αναζωογονήσετε τα μαλλιά σας από το εσωτερικό τους.