Τέλος στα γκρίζα μαλλιά

Τέλος στα γκρίζα μαλλιά

Σημάδια που δείχνουν ότι στα μαλλιά σας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί η Θεραπεία της Go Away Gray.

Πώς μπορείτε να δείξετε τον καλύτερό σας εαυτό, σε μια μεγάλη εκδήλωση, όταν τα γκρίζα σας μαλλιά συγκεντρώνουν όλη σας την προσπάθεια στο στυλ σας; Κάθε άνδρας ή γυναίκα άνω των 40 ετών, που έχει ήδη αρκετές λευκές τρίχες, θα σας πει ότι η διαχείριση των αποχρωματισμένων τριχών, μπορεί να γίνει, το λιγότερο, αγχωτική και χρονοβόρα. Μπορεί να σας δυσκολεύει ήδη και να μην το γνωρίζετε. Εδώ παραθέτουμε τα τρία βασικά σημεία που υποδεικνύουν ότι τα μαλλιά σας βρίσκονται σε άμεση ανάγκη για τη Θεραπεία της Go Away Gray.

1. «Σβήνεται» το χρώμα των μαλλιών. Δεν χρειάζεται να είστε τελειομανής ή ναρκισσιστής για να συνειδητοποιήσετε πως οι γκρίζες τρίχες μπορούν να μειώσουν και να επηρεάσουν τη νεανική σας εμφάνιση. Ένα ξεθωριασμένο χρώμα δεν είναι ιδιαίτερα κολακευτικό, ειδικά όταν πρόκειται για τις «50 αποχρώσεις του γκρι», σε συνδυασμό με μια χλωμή επιδερμίδα. Ευτυχώς, τώρα μπορείτε να βελτιώσετε την ένταση και τη φυσική λάμψη των μαλλιών σας με τη λήψη συμπληρωμάτων Καταλάσης. Αυτές οι βιταμίνες για τα άσπρα μαλλιά, μπορούν να βελτιώσουν το χρώμα των μαλλιών από μέσα προς τα έξω, αποσυνθέτοντας τα μόρια του υπεροξειδίου του υδρογόνου που ευθύνονται για τη διαδικασία της γήρανσης.

2. Όταν η τρίχα αρχίζει να χάνει τα φυσικά έλαια της, αναπόφευκτα γίνεται πιο ξηρή και εύθραυστη. Εσείς μπορείτε να αναγνωρίσετε όλους τους στρεσογόνους παράγοντες που αυξάνουν τον κίνδυνο σπασίματος των μαλλιών; Μπορεί να εκτίθεστε στους περισσότερους από αυτούς τους κινδύνους σε καθημερινή βάση. Για παράδειγμα, η λάθος χρήση σαμπουάν και μαλακτικής, οι απαιτητικές θεραπείες styling και οι υπεριώδεις ακτινοβολίες UVA / UVB είναι μερικοί από τους παράγοντες που μπορεί να οδηγήσουν στη θραύση των μαλλιών και τη δυσάρεστη υφή τους. Σύμφωνα με το Livestrong, τα συμπληρώματα που περιέχουν διοξείδιο του πυριτίου είναι ένας ισχυρός σύμμαχος, όταν πρόκειται για την ενίσχυση της τρίχας (και των νυχιών). Επίσης, ενεργά συστατικά όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β, ειδικά η Βιοτίνη, μπορούν επίσης να βελτιώσουν την υγεία των μαλλιών σας και να κάνετε τις γκρίζες τρίχες λιγότερο ευάλωτες. Ο Ψευδάργυρος και τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, το ίδιο. Επίσης, αν η θραύση των μαλλιών σας συνδέεται με αναιμία, ίσως θέλετε να συμπεριλάβετε τροφές πλούσιες σε σίδηρο στη διατροφή σας.

3. Τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά ενδέχεται να είναι ο τρόπος που το σώμα σας υποδεικνύει την έλλειψη ψευδαργύρου ή/και την ανεπάρκεια σε βιταμίνη Α. Για την αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος χρειάζεται να αλλάξουν οι διατροφικές σας συνήθειες ή να αρχίσετε να παίρνετε βιταμίνες για τα γκρίζα μαλλιά, που περιέχουν αυτά τα δύο δραστικά συστατικά.

Ψάχνετε μια εξαιρετική θεραπεία για τη λεύκανση των μαλλιών που μπορεί να λύσει όλα αυτά τα τρία προβλήματα που σχετίζονται με τα γκρίζα μαλλιά; Σαν ένα υγιές κοκτέιλ με πολλά μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες και φυτικά εκχυλίσματα, το Go Away Gray αντιπροσωπεύει το μυστικό για πιο υγιή, πιο δυνατά και ενδεχομένως πιο σκούρα μαλλιά σε οποιαδήποτε ηλικία.